Akademija Oxford

Hijaluronska kiselina je ključna komponenta koja održava kožu hidriranom i mladalačkom. A hijaluronski fileri mogu obnoviti volumen kože...

Zašto su hijaluronski fileri tako tražena procedura?

Hijaluronska kiselina je ključna komponenta koja održava kožu hidriranom i mladalačkom. A hijaluronski fileri mogu obnoviti volumen kože, umanjiti bore i fine linije, te poboljšati konture lica kada je to potrebno.


Dr spec. Svetlana Bogdanović, specijalista estetske i plastične hirurgije i osnivač poliklinike Diva, sa svojim stručnim timom više puta je u toku 3 decenije postojanja bila pionir i na velika vrata uvodila, kako u našu zemlju, tako i region, svetske trendove iz oblasti antiaginga.


Kada je o hijaluronu reč, s obzirom na to da ovu antiage proceduru sprovode već više od 20 godina, kao i da je već 15 godina ova poliklinika jedini edukacioni centar u regionu za aplikaciju hijalurona posebnom tehnikom sa Pixel kanilom, njeni lekari specijalisti dermatologije i estetske hirurgije poznavaoci su ove supstance koja je postala sinonim za mladost i lepotu i koja je svojim brojnim blagodetima osvojila svet.


Zato odgovaraju na najčešća pitanja u vezi sa procedurom tokom koje se koriste hijaluronski fileri.


Prednosti hijaluronskih filerа

Hijaluronski fileri pružaju brojne prednosti u odnosu na druge procedure za podmlađivanje.


Evo i nekoliko ključnih benefita:


Sigurnost i prirodnost

Hijaluronska kiselina je supstanca koja se prirodno nalazi u našem telu, što ovaj tretman čini izuzetno sigurnim, jer je naš organizam ne posmatra kao strano telo, te nema alergijskih reakcija.


Bez dugog perioda oporavka


Nakon tretmana hijaluronskim filerima, pacijenti mogu nastaviti sa svojim uobičajenim aktivnostima.


Rezultati su odmah vidljivi


Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, a pun efekat se očekuje u narednih par nedelja.


Izbor pravog hijaluronskog filerа


Pri odabiru hijaluronskog filera, važno je razmotriti nekoliko faktora:


Kvalitet filerа


Važno je odabrati hijaluronski filer visokog kvaliteta od renomiranog proizvođača. U poliklinici Diva dr Bogdanović lekari specijalisti estetske hirurgije i dermatologije koriste hijaluronske preparate vodećih svetskih brendova. I to isključivo one koji su zvanično registrovani i kod nas i koji su prošli rigorozne kontrole.


Iskustvo stručnjaka


Veština i iskustvo stručnjaka koji primenjuje hijaluronski filer je ključno za postizanje najboljih rezultata. A poliklinika Diva ovu procedure radi već više od 20 godina, dok je već 15 godina ova medicinska ustanova jedini edukacioni centar u regionu za aplikaciju hijalurona posebnom tehnikom sa Pixel kanilom, Ovo je savremena, maksimalno precizna tehnika ubrizgavanja hijalurona koja koži vraća mladalački izgled uz veoma smanjen – skoro zanemarljiv – rizik od komplikacija. A iskustvo stručnog tima poliklinike Diva pokazuje da su podlivi i modrice ekstremno retka pojava nakon ovog tretmana sa Pixel kanilom.


Individualne potrebe


Razgovor sa stručnjakom će vam pomoći da odredite koji filer i koji tretman su najbolji za vas.


Postupak primene hijaluronskih filerа


Postupak primene hijaluronskih filera je relativno brz i jednostavan. Evo šta možete očekivati:


Konsultacije


Prva faza uključuje konsultacije sa stručnjakom koji će proceniti vaše potrebe i preporučiti najbolji tretman. U poliklinici Diva dr Bogdanović konsultacije su BESPLATNE.


Tretman


Tretman traje oko 25 do 45 minuta, u zavisnosti od oblasti koje se tretiraju.


Održavanje rezultata


Za održavanje rezultata preporučuje se redovan pregled i ponovni tretmani prema potrebi.


Uz suptilne korekcije koje poštuju prirodnu fizionomiju lica i kojima se postižu skladne proporcije, stručni tim Poliklinike Diva učiniće lice osveženim i prefinjenim. Upotrebom samo najkvalitetnijih hijaluronskih filera vodećih svetskih brendova, koji su zvanično registrovani kod nas i u svetu, i tehnikom PIXEL KANILE, koja je zaštitni znak poliklinike Diva, postižu se odlični rezultati bez podliva, modrica i sa minimalnim rizikom oštećenja krvnih sudova i drugih struktura.


Posetite Polikliniku Diva i zakažite pregled, besplatne konsultacije ili procedure
na telefone +381 63 338 334 i 011 32 42 841.
Poliklinika Diva na 3 adrese:
Kosovska 34,
Njegoševa 19a, Vračar - Slavija i
Bulevar Zorana Đinđića 125d, Novi Beograd.


hijaluronski fileri poliklinika diva Hijaluronska kiselina volumen kože umanjiti bore poboljšati konture lica Svetlana Bogdanović specijalista estetske hirurgije specijalista plastične hirurgije antiaging dermatologija fileri

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik