Akademija Oxford

San o dugotrajnoj mladolikosti i lepoti više nije nedostižan zahvaljujući najnovijim dostignućima u antiagingu i estetskoj medicini - tehnologiji laserskog podmlađivanja kože.

Lasersko podmlađivanje revolucija u borbi protiv starenja

Ova savremena metoda za podmlađivanje omogućava ne samo usporavanje pojave znakova protoka vremena već i njihovo vraćanje unazad, brišući godine sa lica i vrata i vraćajući koži stari sjaj, svežinu i zdrav izgled. Lasersko podmlađivanje čini kožu biološki mlađom od pacijenta, a evo i kako je to moguće.


Lasersko podmlađivanje kože – da li je ovo najbolji tretman za lice?


Lasersko podmlađivanje kože nije samo trend, već nehirurška procedura koja obnavlja kožu na prirodan način. Savremeni medicinski laseri, kroz termalno oštećenje, doprinose kontrakciji kolagenih vlakana i stimulaciji sinteze novih, pokrećući prirodni mehanizam zarastanja rana i regeneraciju oštećenog tkiva.


Efekti laserskog podmlađivanja


Ovaj tretman efikasno preoblikuje kožu, revitalizujući je iznutra, dajući joj novi život. Laserski zraci precizno tretiraju površinski sloj kože, uklanjajući oštećenja i stimulišući proizvodnju kolagena. Rezultat je zdravija koža bez znakova starenja.


Kada je vreme za lasersko podmlađivanje?


Lasersko podmlađivanje se preporučuje već nakon pojave prvih bora, jer ne samo da ih uklanja već i značajno usporava starenje kože. Laserski snop dovodi do poboljšavanja prokrvljenosti, otpornosti kože i efikasno deluje na poboljšanje lošijeg tena.


Efikasni laseri za podmlađivanje


Poliklinika Diva dr Bogdanović, sa više od 30 godina iskustva u radu, koristi različite laserske tehnike za podmlađivanje i lifting kože, uključujući


•    4D Combo lasersko podmlađivanje,
•    TwinLight podmlađivanje laserom, i
•    Nano Q laser.


Svaka od ovih tehnika ima svoje specifične prednosti prilagođene različitim potrebama i ciljevima pacijenata.


4D Combo lasersko podmlađivanje - inovativna tehnika za obnovu i zatezanje kože


4D Combo lasersko podmlađivanje predstavlja vrhunac inovacija u tehnologiji laserskog tretmana. Ova sofisticirana metoda utiče na regeneraciju epiderma, zgušnjavanje i zatezanje kolagenih mreža u koži, čime se menja njena arhitektonika i struktura.


Osim što efikasno podmlađuje kožu, ovaj tretman postiže i zatezanje, dajući dugoročne efekte.


Pogodan je za tretiranje lica, vrata, podbratka, dekoltea, nadlaktica i šaka.


Zbog primene forsiranog hlađenja tokom procedure, tretman je izuzetno komforan za pacijenta, a oporavak brz.


Prvi rezultati su vidljivi već nakon jednog dana, dok se pun efekat postiže nakon četiri nedelje.


U zavisnosti od individualnih karakteristika kože i godina pacijenta, obično se preporučuju dva tretmana u seriji.


4D Combo lasersko podmlađivanje predstavlja savršenu sinergiju napredne tehnologije i stručnog znanja, usmerenu ka ostvarivanju cilja da se koža održi mladolika, zdrava i prirodno lepa.


TwinLight podmlađivanje laserom - napredna tehnika za kompletan preporod kože


TwinLight podmlađivanje laserom je savremena i visoko efikasna metoda u estetskoj medicini, koja kombinuje dve talasne dužine lasera za sveobuhvatnu regeneraciju kože. Ovaj tretman integriše nekoliko laserskih programa u jednu proceduru, isporučujući energiju u duboke slojeve kože dok istovremeno popravlja površinski sloj.


Ova tehnika ne samo da osvežava ten i sužava pore, već i umanjuje bore i zateže kožu.


Jedna od glavnih prednosti TwinLight tretmana je minimalan oporavak, omogućavajući pacijentima da se brzo vrate svojim uobičajenim aktivnostima.


Efekti ovog tretmana su dugoročni, a prvi rezultati su vidljivi već nakon nekoliko dana, dok se za konačan efekat čeka do četiri nedelje.


Ovaj tretman predstavlja idealan izbor za one koji teže sveobuhvatnom poboljšanju izgleda kože, želeći prirodan i zdrav sjaj svoje kože.


Nano Q laser - inovativno rešenje za prirodno podizanje i osvežavanje kože


Nano Q laser predstavlja tehnološku inovaciju u oblasti nehirurškog podmlađivanja i zatezanja kože. Ovaj laser je posebno efikasan za podizanje obrva i zatezanje lica, a koristi se i kao preventivna metoda protiv preranog starenja.


Zbog svoje sofisticirane tehnike, Nano Q laser deluje ciljano na fine bore, poboljšava teksturu kože, sužava proširene pore i efikasno tretira hiperpigmentacije, melazmu, rozaceu, kao i ožiljke od akni.


Jedinstvena prednost ovog lasera je mogućnost tretiranja i osunčane kože, što ga čini izuzetno prilagodljivim različitim tipovima i stanjima kože.


Tretmani sa Nano Q laserom ne zahtevaju period oporavka, omogućavajući pacijentima da se odmah vrate svojim svakodnevnim aktivnostima.


Za optimalne rezultate, lekari specijalisti obično preporučuju seriju od 2 do 4 tretmana, sa pauzama od 4 nedelje između svakog.


Nano Q laser je idealan izbor za one koji traže prirodno podmlađivanje i osvežen izgled kože, bez potrebe za invazivnim procedurama.


Poliklinika Diva dr Bogdanović - izbor za savremene procedure laserskog podmlađivanja


U Poliklinici Diva, pod vođstvom dr Svetlane Bogdanović, možete zakazati besplatne konsultacije za sve navedene laserske procedure. Sa više od 30 godina iskustva u primeni naprednih tehnika u estetskoj medicini, poliklinika Diva je lider u ovoj oblasti, pružajući pacijentima pristup najnovijim laserskim tehnologijama i stručnom znanju.


U ovoj medicinskoj ustanovi pacijentima su na raspolaganju 14 lasera, tri aparata za radiotalasnu hirurgiju i devet lekara specijalista estetske hirurgije i dermatologije.


Posetite Polikliniku Diva i zakažite pregled, besplatne konsultacije ili proceduru
na telefone +381 63 338 334 i 011 32 42 841.
Lekari specijalisti poliklinike Diva na 3 adrese:
Kosovska 34,
Njegoševa 19a, Vračar - Slavija i
Bulevar Zorana Đinđića 125d, Novi Beograd.


estetska medicina antiaging lasersko podmlađivanje lasersko podmlađivanje kože nehirurška procedura tretman kože revitalizacija kože proizvodnja kolagena usporavanje starenja kože lifting kože TwinLight podmlađivanje laserom Nano Q laser 4D Combo lasersko podmlađivanje

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik