Akademija Oxford

U eri modernih medicinskih dostignuća, uklanjanje bradavica više nije proces koji zahteva dugotrajno lečenje ili neprijatne procedure.

Zašto je radiotalasna metoda superiorna u uklanjanju bradavica?

Lekari specijalisti poliklinike Diva dr Bogdanović radiotalasnu metodu ističu kao optimalno rešenje za uklanjanje bradavica, jer pruža brze i efikasne rezultate uz komfor za pacijenta. U nastavku istražujemo zašto je radiotalasna metoda izbor broj jedan kako među stručnjacima, tako i pacijentima kada je reč o uklanjanju bradavica.


Efikasnost i preciznost


Radiotalasna tehnologija je doživela snažan prodor u medicini, a posebno u dermatologiji i estetskoj hirurgiji. Efikasnost ove metode potvrđuje procenat izlečenja od oko 97%, čineći je vrlo pouzdanom tehnikom u uklanjanju svih vrsta bradavica. Brzina intervencije, koja u proseku traje oko 30 sekundi po bradavici, dodatno naglašava superiornost ove metode.


Komfor pacijenta


Radiotalasno uklanjanje bradavica je komforna procedura zahvaljujući lokalnoj anesteziji u obliku kreme koja se nanosi na tretirano područje pre procedure. Ovo omogućava pacijentima da prođu kroz tretman bez boli i neprijatnosti.


Odsustvo ožiljaka


Jedan od najvećih benefita radiotalasne metode je minimalni ili nikakav trag koji ostavlja na koži. Nakon što se bradavica ukloni, formira se mala krastica koja prirodno otpada nakon sedam do deset dana, ostavljajući skoro neprimetan ožiljak.


Jedan tretman je dovoljan za uklanjanje bradavica


Za razliku od nekih drugih metoda koje zahtevaju više tretmana, radiotalasna metoda zahteva samo jedan tretman da bi postigla željene rezultate. To čini ovu metodu i ekonomičnijom i manje vremenski zahtevnom.


Tehnička sofisticiranost


Radiotalasna metoda je veoma sofisticirana tehnika koja omogućava precizno uklanjanje bradavica čak i na delikatnim područjima kao što su oko očiju.


Preporuka stručnjaka iz poliklinike Diva dr Bogdanović


Poliklinika Diva dr Bogdanović stoji iza radiotalasne metode kao optimalnog izbora za uklanjanje bradavica. Besplatan pregled kod lekara specijaliste dermatologije ili estetske hirurgije omogućava stručnjacima da procene koji je najbolji pristup uklanjanju bradavica, bilo da je to radiotalasnom tehnikom ili laserskim uklanjanjem bradavica koje se koristi kada je reč o bradavicama na šakama i stopalima.


Besplatne konsultacije za uklanjanje bradavica u poliklinici Diva dr Bogdanović


Pre nego što se odlučite za ovu proceduru, u poliklinici Diva možete zakazati besplatne konsultacije kod naših lekara specijalista dermatologije ili estetske hirurgije. Oni će dijagnostikovati o kojoj vrsti bradavica se radi i odrediti metod lečenja. Radiotalasi su optimalni za sve bradavice na licu i telu. Dok za bradavice na dlanovima i stopalima, zbog njihove specifične građe, preporučuje se lasersko uklanjanje bradavica koje zahteva 2 do 3 tretmana da bi se postigla trajna eliminacija.
U Poliklinici Diva brinemo o zdravlju i lepoti kože već više od tri decenije. Doktorka Svetlana Bogdanović, estetski hirurg, osnovala je polikliniku Diva 1991. godine, a od 1995. godine radi kao edukovani specijalista radiotalasne hirurgije koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu.


Za više informacija posetite polikliniku Diva ili zakažite besplatne konsultacije ili proceduru na telefone +381 63 338 334 i 011 32 42 841.


Poliklinika Diva na 3 adrese u Beogradu :


Kosovska 34, Stari grad
Njegoševa 19a, Vračar - Slavija i
Bulevar Zorana Đinđića 125d, Novi Beograd.


poliklinika diva radiotalasna metoda uklanjanje bradavica odsustvo ožiljaka dr bogdanović

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik