Akademija Oxford

Ako vam je neophodan stručan prevod dokumenata iz različitih oblasti, i pored toga vam je neophodno da poseduje overu sudskog tumača, agencija Versus je pravi izbor za vas.

Zašto je prevodilačka agencija Versus savršen izbor za Vašu firmu

Prevodilačka agencija Versus obavlja prevode dokumenata iz raznih  oblasti, kao što su na primer finansije, bankarstvo ili pravne oblasti. Najbolji su saveznik svih onih kojima je prevod neophodan za razvijanje biznisa. Zaposleni agencije Versus iza sebe imaju godine iskustva iz oblasti prevođenja i možete biti sigurni da će svoj posao obaviti i više nego profesionalno i da ćete dobiti dokument koji je veran originalu. Agencija od 2013. godine gradi svoj uspeh i o njoj mnogo govori to što ima više od 1200 zadovoljnih klijenata, više od 80000 prevedenih stranca i saradnju sa nekim od najpoznatijih svetskih firmi. Pored engleskog jezika koji se podrazumeva oni poseduju i široku mrežu prevodioca koji vaš tekst mogu da prevedu na više od 40 svetskih jezika. Mnogo je prevodilačkih agencija ali samo jedan je Versus koji je tokom godina postojanja postao nezaobilazan partner svih uspešnih firmi.


Zašto izabrati baš agenciju Versus

Kao prvo, već godinama je prisutna na tržištu iz razloga što uvek ističe da su klijenti ti koji se poštuju. Trude se da izađu u susret klijentima i da maksimalno ispoštuju sve zahteve koji se od njih traže. Poznati su po korišćenju visokostručne literature i što za zaposlene imaju kvalifikovane profesionalce verne i potpuno predane svom poslu. Njihov prevod je uvek odrađen promišljeno i veoma kvalitetno. Takođe agencija je poznata po striktnom poštovanju zadatog roka, te ukoliko ste se dogovorili nešto sa njima budite sigurni da će svoj zadatak obaviti tačno na vreme. Kada poverite agenciji svoja dokumenta za prevod možete očekivati: brzu i jasnu ponudu, osobu koja je posvećena vašem prevodu, kontrolu kvaliteta prevoda, visoko kvalitetan i tačan prevod, prevod prilagođen duhu ciljnog jezika, isporuku u dogovorenom roku, iskustvo u prevodu finansijsko-bankarskih izraza ili inženjersko-tehničkihtermina, prevod na i sa preko 40 jezika, brojne popuste, ugovor o zaštiti podataka, poštovanje svih dogovora i naravno blisko poslovnu saradnju.


Sve oblasti prevođenja - Izuzetan kvalitet

Zaposleni prevodioci vladaju terminologijom iz mnogih stručnih oblasti i imaju veliko prevodilačko iskustvo upravo u raznorodnim oblastima. Ukoliko vaša firma posluje u sledećim oblastima možete im se obratiti za bilo kakvu pomoć koja se tiče prevoda: pravo i administracija, finansije i bankarstvo, proizvodnja i trgovina, automobilska, avio i železnička industrija, medicina i farmacija, energetika i zaštita životne sredine, građevinarstvo i arhitektura, elektrotehnika i IT i internet marketing i reklamiranje. Jedan od razloga zbog kojeg možete imati potpuno poverenje u agenciju Versus je i taj što će sa vama potpisati ugovor o poverljivosti podataka i čuvanja poslovnih tajni. Tako možete biti sigurni da se vaši lični podaci ili poverljivi podaci vaše firme neće koristiti u bilo koje druge svrhe. U mreži prevodilaca agencije Versus nalaze se dobri poznavaoci finansijskih i bankarskih procedura i politika u oblasti investicionih fondova i osiguranja u okviru domaćeg i međunarodnog bankarsko-ekonomskog sistema. Prevodioci agencije Versus preveli su brojna finansijska dokumenta poput finansijskih izveštaja, bilansa stanja i uspeha, statističke izveštaje i druge. Tokom godina njihovi klijenti bili su i Moskovska banka Beograd, Kineska banka, i kompanije Knjaz Miloš, Renault, Sinohydro, PowerChina, Dogma Brewery i mnoge druge.

Agencija Versus nudi i usluge prevoda sa engleskog na srpski i obrnuto sa ili bez overe sudskog tumača. Nakon kvalitetnog prevoda osoba ima mogućnost da na jednom mestu overi i prevod ukoliko mu je to neophodno. Overeni prevod dokumenta je formalno verifikovan i može se koristiti kao zvaničan dokument. Sudski tumač za engleski jezik vrši prevođenje dokumenata i dokumentacija raznih vrsta, za koja je potrebno posedovati overu, odnosno pečat ovlašćenog lica. Sudski tumač bavi se prevodom pravnih akata, izvoda iz matičnih knjiga, uverenja, državljanstva, ličnih dokumenata, sertifikata, punomoćja, diploma, svedočanstava završenih razreda osnovne i srednje škole i ostalih dokumenata iz sfere obrazovanja. Za sve bliže informacije koje vas mogu zanimati u vezi prevodilačke agencije Versus možete posetiti njihovu web stranicu, gde se nalaze i brojne usluge koje oni nude, ali i kontakti putem kojih možete da im se javite i upitate za prevod koji vam je potreban - sudski tumac za engleski.


Iz velikog izbora prevodilačkih agencija izaberite onu najbolju, u kojoj ćete moći da kompletirate vaše mnogobrojne poslove na jednom mestu i koja će na potpuno profesionalan način i u dogovoreno vreme obaviti sve vaše zahteve. Uverite zašto svi uspešni biraju agenciju Versus za svog saveznika.


agencija versus prevodilačka agencija prevodilac

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik