Akademija Oxford

Na osnovu Odluke o održavanju čistoće u posebno naseljenim mestima GO Zvezdara – teritorijama Mesnih zajednica Veliki i Mali Mokri Lug,

Uklonjena Deponija u Pirandelovoj Ulici na Zvezdari

 po kojoj Opština može da uređuje površine koje nisu u sistemu održavanja  javnih komunalnih preduzeća, danas je uklonjena deponija u Pirandelovoj ulici. Namera je da se na taj način sredstvima Opštine urede i očiste prostori koji su dugo godina bile crne tačke po pitanju komunalnog reda.

Prema rečima predsednika GO Zvezdara Vladana Jeremića, na osnovu te Odluke, u narednom periodu biće uklonjeno još deponija, pokošene zelene površine, orezano drveće i oprane ulice koje nisu ni u čijoj nadležnosti.

Jeremić je ovom prilikom apelovao na svest građana i zamolio da se vodi računa o čistoći i otpad odlaže na mestima kojs su za to predviđena. On je istakao da bi sredstvima koja će biti utrošena za čišćenje i sređivanje prostora na kojima vlada komunalni nered, mogla da se izgrade nova dečja igrališta i nedostajuća infrastruktura.

Čišćenju u Pirandelovoj ulici prisustvovali su i članovi Veća GO Zvezdara Miloš Stojilković, Dušan Ignjatović i Miroslav Mićić i zamenik predsednika Skupštine GO Zvezdara Goran Filipović.


uklonjena deponija pirandelova ulica

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik