Akademija Oxford

Tradicionalni turnir u malom fudbalu "Trofej Vidovdana 2021", 29. po redu u organizaciji Gradske opštine Palilula

Tradicionalni Turnir "Trofej Vidovdana 2021" Palilula

Tradicionalni turnir u malom fudbalu "Trofej Vidovdana 2021", 29. po redu u organizaciji Gradske opštine Palilula, održava se od 17. juna u večernjim satima na sportskom terenu "Vidovdan" u naselju Nova Borča.

Na turniru učestvuje  10 ekipa koje se bore kroz kvalifikacione utakmice za finale takmičenja 28. juna, kad će se znati pobednik i proglasiti najbolji igrač, strelac i golman turnira. Pobednici će biti nagrađeni peharima i diplomama.

Sastavni deo "Trofeja Vidovdan" kao i svake godine je turnir u šahu, revijalno takmičenje u pecanju, kao i "Vidovdanski kotlić", nadmetanje u kuvanju riblje čorbe.

Turnir u šahu je održan 18. juna uz učešće 67 takmičara svih uzrasta, u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. Prvoplasiranim šahistima uručeni su pehari.

akmičenje u pecanju i kuvanju riblje čorbe održava se u subotu, 26. juna od 10 časova, ispred prostorija Fudbalskog kluba i Kanu kajak kluba BSK Borča na kanalu Vizelj i na šetalištu.

Za takmičenje u pecanju prijavljeno je 73 učesnika u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, a za kuvanje riblje čorbe 20 ekipa.

Pobednici takmičenja biće nagrađeni štapovima i mašinicama za pecanje, kao i ribolovačkim torbama. Nagradu će dobiti i prva prijavljena dama na takmičenju i najmlađi učesnik.

Opština Palilula poziva građane da prisustvuju takmičenju u ribolovu i degustiraju riblju čorbu.


tradicionalni turnir trofej vidovdana

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik