Akademija Oxford

Gradska opština Palilula obeležila je danas svoju krsnu slavu Markovdan jutarnjom liturgijom u Crkvi Svetog Marka koju je služio Patrijarh srpski gospodin Porfirije sa sveštenstvom.

Opština Palilula Obeležila Svoju Slavu Markovdan

Nakon liturgije priređena je skromna svečanost u zgradi Opštine uz poštovanje svih epidemioloških mera. Tom prilikom prisutnima se obratio predsednik opštine Aleksandar Jovičić koji je istakao da je u periodu od prošlogodišnjeg obeležavanja slave, i pored pandemije korona virusa, urađeno i pokrenuto dosta novih projekata i da će se i u ovoj godini nastaviti istim tempom, kao i da je važno da se svi ljudi vakcinišu kako bismo što pre mogli da se vratimo normalnom životu.

"Opština Palilula nastaviće da se bavi odgovorno, ispred svega, socijalnom politikom prema našim najmlađim i najstarijim sugrađanima", rekao je Jovičić i dodao da će i u oblasti kulture biti sve više sadržaja i aktivnosti koje će Centar za kulturu „Vlada Divljan“ besplatno omogućiti građanima opštine Palilula, ali i svim Beograđanima.

Jovičić se zahvalio i svim zaposlenim ljudima u Opštini koji su, kako je rekao,  vredno i predano radili na ostvarivanju što boljih rezultata.


obeležavanje slave markovdan

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik