Akademija Oxford

Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić ugostio je danas mlade karatiste i karatistkinje Karate kluba „Vitez", jednog od najtrofejnijih klubova na Paliluli u proteklih 20 godina, koliko klub postoji.

Jovičić Ugostio Mlade Članove Trofejnog Karate Kluba "Vitez" - Opština Palilula

„Vitez" je višestruki šampion Srbije u pojedinačnoj  i ekipnoj konkurenciji u kategorijama od pionira do seniora. Ekipni je prvak Srbije 2019. godine u kategoriji nada, drugi je bio prošle godine u Kupu Srbije, a ove godine okitili su se prvim mestom na Kupu Beograda. Među reprezentativcima Srbije brojni su članovi ovog kluba u svim kategorijama.

Jovičić je uputio čestitke mladim sportistima na uspesima i istakao lepotu i značaj sporta kojim se bave:

- Meni je puno srce što vidim mlade ljude koji prave dobre rezultate. Mislim da ste izborom da trenirate karate kao plemenit sport, koji vas uči disciplini, radu i sticanju samopouzdanja, izabrali jedan od najlepših sportova. Želim vam da osvajate izvanredne rezultate i u budućnosti i da se što duže bavite karateom i tako motivišete generacije koje dolaze posle vas da nastave vašim putem i da se bave ovim izvanrednim sportom. Možete očekivati našu podršku, uz želju da doprinesemo vašim još većim uspesima -  istakao je Jovičić.

Glavni trener i predsednik KK „Vitez" Igor Mitić je zahvalio predsedniku opštine na prijemu i podršci koju je uputio. Pohvalio je  članove Kluba od najmlađih do najstarijih,  među kojima koji su mnogi državni prvaci i reprezentativci. „Svi su odlični učenici, posvećeni treninzima i puni entuzijazma - naglasio je Mitić.


karate klub vitez

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik