Akademija Oxford

Obrazovni program Online Akademije Novak Đoković Fondacije od sada bogatiji za „Razgovore o roditeljstvu“ svetski priznatog stručnjaka za roditeljstvo dr Šefali Sabari

Razgovori o roditeljstvu sa dr Šefali od sada dostupni na Online Akademiji Novak Đoković Fondacije

Obrazovni program Online Akademije Novak Đoković Fondacije od sada bogatiji za „Razgovore o roditeljstvu“ svetski priznatog stručnjaka za roditeljstvo dr Šefali Sabari sa nedavno održanih predavanja u Ljubljani i Beogradu; sav sadržaj dostupan u dvojezičnoj verziji; povoljnosti za polaznike koji se odluče za preuzimanje sadržaja „u paketu“, sav prihod će biti uložen u kreiranje novih edukativnih materijala za roditelje
 
Online Akademija Novak Đoković Fondacije  – nova praktično-obrazovna platforma namenjena pružanju sadržajne edukacije roditeljima i članovima porodice, starateljima, vaspitačima i svim osobama zainteresovanim za srećnija detinjstva sve dece – od danas je bogatija za „Razgovore o roditeljstvu: podrška, ne perfekcija“ svetski priznatog stručnjaka za roditeljstvo, kliničke psihološkinje i publicistkinje dr Šefali Sabari (Shefali Tsabary)!
 
Autorka više svetskih best-selera iz oblasti svesnog roditeljstva, koja je krajem septembra u okviru regionalne turneje projekta Novak Đoković Fondacije „Podrška, ne perfekcija“ održala veoma posećena interaktivna predavanja u Zagrebu, Ljubljani i Beogradu i time se prvi put javno obratila publici u Evropi – dr Šefali Sabari je kroz svoju prezentaciju i inspirativan razgovor sa globalnom direktorkom i suosnivačicom Fondacije Jelenom Đoković podelila svoja iskustva o brojnim izazovima sa kojima se roditelji svakodnevno susreću u odnosu sa svojom decom – i seriju stručnih saveta radi njihove bolje međusobne povezanosti.
 
Zanimljivo i korisno je da je Novak Đoković Fondacija upriličila praćenje ovih predavanja u dvojezičnom formatu, a da se polaznicima Online Akademije koji budu želeli da preuzmu prezentacije „Razgovora o roditeljstvu“ iz Ljubljane i Beograda „u paketu“ nude posebne cenovne povoljnosti.
 
Online Akademija Novak Đoković Fondacije ovom važnom sadržinskom novinom nastavlja da  pruža stručnu i praktičnu podršku svima koji nastoje da – bez obzira gde se nalazili - stvore najbolje uslove za srećno detinjstvo najmlađima - kroz seriju raznovrsnih kurseva, predavanja, vebinara i razgovora vođenih od strane priznatih stručnjaka.
              
Novak Đoković Fondacija će u narednom periodu nastaviti da  plasira još kvalitetnih sadržaja i materijala na ovoj edukativnoj platformi, uz važnu napomenu da će sav prihod od prodaje biti dalje uložen u kreiranje novih materijala za roditelje i sve kojima je ova tema pri srcu i od posebne važnosti.
 
Novak Đoković Fondacija osnovana je 2007. godine kao organizacija koja ulaže u predškolsko obrazovanje u Srbiji. Rad Fondacije temelji se na uverenju da se predškolskim obrazovanjem mogu promeniti životi dece i cele zajednice. To se postiže stvaranjem najkvalitetnijih programa i okruženja za učenje, u kojima je priliku da se usavršava imalo više od 2.200 vaspitača i učitelja. NDF je do sada izgradila, rekonstuisala i opremila 54 vrtića i pomogla više od 8.100 roditelja i 52.500 dece.


online akademija novak đoković fondacija razgovor o roditeljstvu dr Šefali Sabari obrazovni program

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik