Akademija Oxford

Usled neadekvatnog načina života, koji svakodnevica nameće, nezdrave ishrane, nedovoljno kretanja tj zdrave fizičke aktivnosti, ali i odmora, organizam dovodimo u stanje kontinuiranog stresa, koji je faktor za razvoj kako različitih akutnih stanja, tako i hroničnih bolesti.

Problemi sa cirkulacijom? SPM tretman + Kineziterapija za poboljšanje cirkulacije

Jedno od takvih stanja jeste poremećaj protoka limfe tj. njen usporen protok i nagomilavanje u organizmu. Ovim procesom gube se za organizam izuzetno bitne karakteristike limfnog sistema:

- razmena korisnih materija tj pravilna ishrana tkiva
- razmena štetnih materija tj detoksikacija
- proizvodnja odbrambenih ćelija- limfocita
- otežana i usporena venska cirkulacija

Kako bi pokrenuli vaš organizam I poboljšali vašu cirkulaciju, za vas smo pripremili specijalan paket za poboljšanje cirkulacije koji se sastoji od 1 SPM tretmana I terapeutskih vežbi, koje naš terapeut oblikuje u skladu sa vašim stanjem kardiovaskularnog I mišićnog sistema.

SPM aparat svoj rad bazira na principu vakuuma, čime se uz adekvatnu kombinaciju tretmana podstiče pravilna cirkulacija limfe. Ovim procesom efikasno se utiče kako na posledice zastoja u limfotoku, tako i na prevenciju zadržavanja limfe, poboljšanje opšteg stanja organizma, ali i poboljšanje u okviru različitih hroničnih bolesti.

Kineziterapija kod perifernog krvotoka pokazuje pozitivno delovanje u smislu pokretanja cirkulacije, njego ubrzanja i poboljšanja, a samim tim i snabdevanje organizma hranljivim materijama i kiseonikom.

http://www.graciamedika.com/vest/problemi-sa-cirkulacijom-spm-tretman-kineziterapija-za-poboljsanje-cirkulacije.html


SPM tretman poliklinika gracia medika kineziterapija cirkulacija

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik