Akademija Oxford

Specijalna antiteroristička jedinica u sastavu Direkcije policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije svečano je obeležila dan kada je osnovana pre 42 godine – 18. decembar.

Obeležen dan Specijalne Antiterorističke Jedinice u Zemunu

Ceremoniji u bazi SAJ-a, u Batajnici, prisustvovali su ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, direktor policije Vladimir Rebić, kao i mnogobrojni gosti. U ime Gradske opštine Zemun prisutni su bili pomoćnik predsednika Milan Milisavljević i savetnik predsednika Igor Vukčević.

Na svečanosti su uručena priznanja pripadnicima jedinice za dugogodišnji predani rad u službi, kao i onima koji su se istakli sportskim rezultatima tokom ove godine i položen je lovorov venac, simbol pobede, na spomen-ploču pripadnicima SAJ-a, koji su poginuli u odbrani države.

Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ) je savremena, visokoprofesionalna jedinica policije, usko specijalizovana i opremljena najsavremenijom specijalističkom opremom, namenjena za izvršavanje visokorizičnih zadataka bezbednosti i zaštite Republike Srbije i njenih građana.

Iskustvo sticano decenijama i program obuke sačinjen po uzoru na svetske antiterorističke jedinice, stvorili su izuzetno obučenu, veoma pokretnu i savremeno opremljenu operativnu jedinicu, osposobljenu i spremnu da reši najteže situacije.


batajnica obeležen dan specijalna jedinica antiteroristička jedinica

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik