Akademija Oxford

Počeli su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u delu Ulice Miodraga Popovića i Ulici Vladana Arsenijevića (Ulici 7. jula) u Ostružnici.

Počela Rekonstrukcija Vodovodne Mreže u Ulicama Miodraga Popovića i Vladana Arsenijevića u Ostružnici

Na inicijativu Gradske opštine Čukarica i građana ovog dela naselja Ostružnica, ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ sprovode rekonstrukciju 600 m vodovodne mreže koja će obuhvatiti zamenu dotrajalih azbestnih cevi i rešavanje problema prekida vodosnabdevanja.

Godinama unazad stanovnici ovih i okolnih ulica imali su loš pritisak u cevima, a stare azbestne cevi malog promera često su pucale.

Radove na prvoj fazi rekonstrukcije postojeće mreže danas su obišli član Veća Miroslav Todorović i izvršni direktor JP „Javno osvetljenje“ Milan Raonić.

U razgovoru sa građanima Miroslav Todorović je istakao da će prva faza obuhvatiti potez do raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića, te da će pored zamene starih azbestnih i postavljanja novih PVC cevi, one biti i većeg promera.

„Pored toga što će radovi mnogo značiti za građane ovih ulica, bitno će se rasteretiti i mreža u Savskoj ulici, koja takođe ima dosta potrošača“, rekao je Miroslav Todorović dodajući da će radovima biti obuhvaćeno i 35 novih priključaka, a da će tokom rekonstrukcije stanovnici imati uredno snabdevanje vodom.

Milan Raonić je naglasio da će se nastaviti infrastrukturna ulaganja u ovo i okolna naselja.

U toku je izrada projektne dokumentacije u Ulici LJube Rankovića, takođe u Ostružnici, nakon čijeg završetka bi trebalo da počnu radovi na mreži.


rekonstrukcija ostružnica vodovodna mreža ulica miodraga popovića ulica vladana arsenijevića

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik