Akademija Oxford

Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić obišao je danas dve novoizgrađene teretane na otvorenom u Borči - u Centru 3 i Centru 5, kao i završne radove na asfaltiranju ulice 9. maja u Borči u Centru 1, dužine 650 metara.

Nove Teretane na Otvorenom i Asfaltiranje Ulice 9. Maja na Paliluli

Vrednost radova u ovoj ulici koja se nalazi na početku naselja Borča iznosi 7,9 miliona dinara.

Pored teretana u Borči nedavno je izgrađena i treća teretana na otvorenom u naselju Glogonjski rit u blizini crkve.

U protekle četiri godine Opština Palilula je izgradila 15 teretana na otvorenom, naveo je Jovičić i istakao:

- Prezadovoljan sam i srećan svaki put kada izgradimo treretanu na otvorenom, jer znam koliko to znači omladini. Zato smo u budžetu planirali značajna sredstva za ovu namenu, kako bismo podstakli mlade i probudili kod njih svest o vođenju zdravog načina života.

Jovičić je naglasio i sugerisao saradnicima prilikom obilaska teretane u Centru 5, u Ulici Miladina Zarića, između ulica Hopovske i Severina Bijelića da se na obližnjem košarkaškom terenu zameni tabla i klupe, kao i u susednom dečijem parkiću. Najavio je da  tokom leta sledi sređivanje celog kvarta i nastavak redovnog košenja trave u okolini ovih terena za igru i rekreaciju.

U Centru 3 u Ulici Bele Bartoka gde se nalazi nova teretana, takođe, je najavio u narednom periodu sređivanje okolnog međublokolnog prostora, ulica i trotoara.


asfaltiranje puta opština palilula palilula teretana na otvorenom asfaltiranje ulice

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik