Akademija Oxford

Seks se pojavljuje svuda, na televiziji, u bioskopu, u reklamama, medijima, na internetu, u literaturi. Da li to znači da smo o seksu sve naučili?

Monotonija Guši Strast

Nije sve baš tako. Seksualni život se ubraja u najviše čuvane tajne, o njemu se obično ne govori i uprkos rasprostranjenosti informacija malo zna, pa su i očekivanja od seksa prevelika. Svi navode da je uslov dobrog braka, da utiče na zajednički život, odnose u porodici, uspeh na poslu, čak i na zdravlje i mladost, ali i obrnuto. Navode se i ohrabrujući podaci da osobe koje vode ljubav tri ili više puta nedeljno, izgledaju u proseku 12 godina mlađe!

Najčešće se smatra da ljubav automatski povlači i seksualnu usaglašenost. Mnogi zato imaju neodređena očekivanja od seksa, žele zadovoljstvo, ali ne znaju šta im najviše prija, ili kako da ugode partneru. I onda kada to otkriju nisu upoznati da mašta može učiniti da seks bude još bogatiji.

To je veliki nedostatak, budući da se učestalost seksualnih odnosa i intenzitet zadovoljstva menja tokom života i vremenom znatno smanjuje, posebno ako se ljubav ne „zaliva“ maštom.

 


sex strast monotonija veza

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik