Akademija Oxford

Vrtoglavi razvoj kvantne fizike, elektronike, zakoni kontinuiranog i diskontinuiranog kretanja kao i zakono ne-lokalnosti učinili su veliki pomak i u kvantnoj medicini i terapiji.

Kvantna Terapija Medicina

Vrtoglavi razvoj kvantne fizike, elektronike, zakoni kontinuiranog i diskontinuiranog kretanja  kao i zakono ne-lokalnosti učinili su veliki pomak i u kvantnoj medicini i terapiji.


Još pre trideset godina u laboratoriskim – eksperimentalnim uslovima pokazalo se da lečenje na“ daljinu“radi, potvrdivši hipotezu da kvantni objekti koji su u korelaciji mogu da utiči jedan na drugog na udaljenosti zbog svoje kvantne „ne-lokalnosti“. To u praksi znači da nakon terapije koja se primi u ordinaciji nastavak terapije ide i kada ste daleko od vašeg lekara, jer je uspostavljen rezonantni odgovor  sa sistemom koji vas „prati“ i nastvalja da koriguje vaše frekfentne zapise.

Ovakva kvantna terapija je moguća uz pomoć elektronskih –čipova koja svaka osoba ponese sa sobom i koji predstavlja „signalni most“ sa kvatnim sistem čak i kada nismo direktno povezani sa apartom. Ovakav energetski zapis može da traje i do mesec dana kada se uglavnom savetuju kontrole.


Zvuči  fantastično!!


Naš veliki Nikola Tesla je otac kvantne medicine i govorio je, još u 19 veku, da će se spajanjem esoteriskih pricipa i nauke napravti takav iskorak za čovečanstvo koji će promeniti sve. Svedoci smo tog vremena.

Dr Valentina M. Jakovljevic


Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik