Akademija Oxford

Eurosport i Global Cycling Network (GCN) fanovima širom sveta predstavljaju Điro d’Italija, prvu biciklističku trku u ovoj sezoni u okviru prestižnog Grand tura.

Điro D'Italija, Prva Grand Trka u Sezoni, od Subote na Eurosportu

 Sa tradicijom dugom više od jednog veka Điro d’Italija je postala jedna od najčuvenijih biciklističkih trka, a gledaoci će moći da uživaju u ekskluzivnom prenosu na kanalu Eurosport 1, od subote, 8.maja. Sve etape, ukupno 21, Eurosport će prenositi uživo.

Direktor za biciklizam na Eurosportu i GCN-u, Gaj Vojsen najavljuje najbolje iskustvo praćenja ove trke do sada.
„Naše izveštavanje imaće priliku da prate gledaoci iz Evrope, SAD-a i Japana. Kao pravi dom biciklizma, radujemo se što ćemo iskoristiti naše mogućnosti i predstaviti ovaj značajan sportski događaj milionima putem naših kanala i platformi.“

Eurosport i GCN su najavili i produženje partnerstva sa dvostrukim pobednikom Điro d’Italija Albertom Kontadorom. On će doneti stručni uvid, analizu i preneti svoje iskustvo gledaocima širom sveta, komentarišući ključne etape za španski Eurosport . Kontador je izjavio da je presrećan što će i dalje učestvovati u prenosu najboljeg svetskog biciklizma na Eurosportu i nada se da će i gledaoci uživati kao i on.

Publika će dodatnu priliku za uživanje imati kroz Eurosportov podkast „Bredli Vigins šou“.


biciklizam điro d-Italija eurosport

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik