Akademija Oxford

SPK Kreativa je ovog vikenda, 08. i 09.05.2021. godine, učestvovala na svom prvom online međunarodnom takmičenju u savremenim plesovima u Zagrebu.

Veliki Uspeh SPK Kreativa na Međunarodnom Takmičenju u Zagrebu

U konkurenciji klubova iz 25 zemalja Evrope i Amerike, takmičarke ovog zvezdarskog kluba su ostvarile veliki uspeh! Sa koreografijom ,,Mesečeva sonata“ grupa Juniori osvojile su prvo mesto i zlatnu madalju. Nea Janković, stariji Juniori ,,Podivljavanje“, osvijila je drugo mesto i srebrnu medalju.

Hana Banić i Nikolina Ružić, duo koji je prvi put nastupio u konkurenciji Juniora, koreografijom ,,Elastično-rastegljivo“ osvojile su drugo mesto i srebrnu medalju. Sofija Zoroja je u velikoj konkurenciji Juniora, koreografijom ,,Bird girl“ uspela je da uđe u finale najboljih i osvoji sedmo mesto.

Trener Irena Arbajter – Janković je istakla da je ovo takmičenje bilo pre svega veliko i novo iskustvo za sve u klubu, jer se prvi put učestvovalo na ovaj način u uslovima pandemije, veliki podstrek za budući rad i nada da sport može i mora opstati u svim uslovima života.


međunarodno takmičenje spk kreativa

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik