Akademija Oxford

Za vikend, u subotu, 5. i nedelju 6. juna od od 11 do 19 časova, na Zemunskom keju postavljen je mobilni punkt za imunizaciju i građani mogu da prime vakcinu Sinofarm (kinesku) i Fajzer.

Vakcinacija na Keju i Ovog Vikenda u Zemunu

”Ovo je treći put da Gradska opština Zemun u saradnji sa Domom zdravlja Zemun organizuje imunizaciju građana na Zemunskom keju. Veoma su značajni mobilni punktovi, jer se na ovaj način približavamo građanima, i oni ne moraju da odlaze do zgrade Doma zdravlja ili ambulante. Do sada je u Zemunu aplikovano oko 110 hiljada doza vakcina, i prešli smo cifru od 50 posto vakcinisanih građana. Očekujemo dobar odaziv i ovoga vikenda, i pozivam mlade od 16 do 18 godina da se prošetaju do Keja i vakcinišu. Ovde ih čeka pedijatar i uz lekarsku saglasnost oni će moći da prime vakcinu Fajzer”, rekla je Andrijana Kukolj, pomoćnik predsednika GO Zemun i zahvalila se Beokom servisu – Sekretarijat za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima na podršci, kao i ekipi iz Skaj mjuzika koja se pobrinula za dobru atmosferu na omiljenom šetalištu Zemunaca i Beograđana.

Ceo proces od prijave do vakcinacije traje nekoliko minuta i građani koji prvu dozu prime na mobilnom punktu revakcinišu se u domovima zdravlja na teritoriji gde imaju prebivalište.


zemunski kej vakcinacija

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik