Akademija Oxford

Gradska opština Zemun u saradnji sa Domom zdravlja Zemun je i ovog vikenda organizovala autobus za vakcinaciju na dve lokacije.

Uspešna Vakcinacija u Batajnici i Zemun Parku

U prepodnevnom terminu na pijaci u Batajnici, a nakon toga se autobus preselio ispred tržnog centra Zemun Park. Punktove za vakcinaciju obišli su predsednik GO Zemun Gavrilo Kovačević i sekretarka za socijalnu zaštitu Grada Beograda Nataša Stanisavljević.

”Dobra organizovanost Opštine u koordinaciji sa Gradom Beogradom i Domom zdravlja Zemun omogućila je da Zemun dostigne cifru od pedest posto vakcinisanog stanovništva. Ovo je petnaesta lokacija sa mobilnim timovima na teritoriji opštine koju smo organizovali kako bi se približili građanima i olakšali proces vakcinacije. Zahvaljujem se volonterima i zaposlenima u Upravi GO Zemun koji su od početka pandemija angažovani u kol centru i na punktovima za vakcinaciju kao ispomoć medicinskim radnicima”, rekao je predsednik Skupštine GO Zemun Miroslav Gajić”.

Gradska opština Zemun nastavlja sa aktivnostima koje doprinose imunizaciji stanovništva do postizanja procenta koji nas dovodi do kolektivnog imuniteta i vraćanja u normalne tokove života.


vakcinacija

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik