Akademija Oxford

Autobus za vakcinaciju, koji je 15. maja postavljen na Zemunskom keju omogućava građanima da prime sinofarm (kinesku) i fajzer vakcinu u periodu od 9 do 17 časova.

Vakcinacija na Zemunskom Keju

Do 15 časova vakcinisano je 355 građana koji su se uverili da se u preuređenom autobusu po preporukama i standardima Gradskog zavoda za javno zdravlje ceo proces od prijave do vakcinacije traje nekoliko minuta.

”Ovo je pravi primer saradnje Grada Beograda, Opštine i lokalnog Doma zdravlja sa zajedničkim ciljem da broj vakcinisanih bude dovoljan da se vratimo normalnom životu. Opština tokom meseca maja organizuje mobilne ekipe u svim zemunskim naseljima gde ujedno i informišemo građane o značaju imunizacije u borbi sa pandemijom.”, istakao je predsednik Skupštine Gradske opštine Zemun Miroslav Gajić i pozvao građane da se vakcinišu na punktovima u svojim naseljima.

U subotu, 15, maja organizovana je vakcinaciju i u naselju Altina, dok je za nedelju, 16. maja zakazana imunizacija građana u Zemun Polju, u zdravstvenoj stanici  ”Kamendin”, i u centru Zemuna u ”Starom uredu” u terminu od 14 do 19 časova.

 Obaveštavamo građane da će u subotu 22. maja autobus za vakcinaciju biti postavljen na istoj lokaciji u terminu od 9 do 17 časova, na Zemunskom keju pored restorana “Venecija”.


zemunski kej vakcinacija

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik