Akademija Oxford

Sunčan nedeljni dan vredni radnici JKP „Beograd put“ iskoristili su za pojačanje intenziteta radova na rekonstrukciji ulice LJubice Luković.

Rekonstrukcija Ulice LJubice Luković na Zvezdari

Prethodnih dana uređivani su trotoari i ivičnjaci duž svih 650 metara jedne od najfrekventnijih saobraćajnica na Severnom Bulevaru, a počev od danas putari rade na skidanju starog sloja asfalta sa kolovozne površine. Kompletan završetak radova planiran je najkasnije u narednih dvadesetak dana, kada je predviđeno postavljanje drugog, završnog sloja novog asfalta, kao i obeležavanje saobraćajne signalizacije.

Radove koje finansira JP „Putevi Beograd“ obišli su Vladan Jeremić, predsednik Gradske opštine Zvezdara i Miloš Stojilković, član Veća GO Zvezdara zadužen za infrastrukturu.

Tim povodom, Jeremić je rekao da je zadovoljan što se nastavlja sa uređenjem saobraćajnica na teritoriji opštine Zvezdara. Prema njegovim rečima, reč je o odličnoj saradnji sa Gradom Beogradom i opredeljenju da se o svakom delu teritorije vodi podjednako računa što potvrđuje i raspored ulica koje se uređuju.

Nakon ulice Vitezova Karađorđeve zvezde u Mirijevu čija je rekonstrukcija završena prošle nedelje, sutra se očekuje početak radova na uređenju 1200 metara ulice Stražarska kosa u Velikom Mokrom Lugu.


rekonstrukcija ulice ulica ljubice luković

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik