Akademija Oxford

Predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević i pomoćnik predsednika Andrijana Kukolj 26. juna obišli su radove na rekonstrukciji Ulice Sibinjanin Janka...

Nastavljeni Radovi na Rekonstrukciji Ulice Sibinjanin Janka u Zemunu

Predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević i pomoćnik predsednika Andrijana Kukolj 26. juna obišli su radove na rekonstrukciji Ulice Sibinjanin Janka, zajedno sa pomoćnikom Gradonačelnika Aleksandrom Markovićem i v.d. direktora ”Putevi Beograda” Draganom Đorđevićem.

”U Zemunu se trenutno realizuje više od 15 velikih projekata koji se odnose na Staro jezgro Zemuna. Jedan od tih projekata je i rekonstrukcija Ulice Sibinjanin Janka, a u planu su i rekonstrukcije Fruškogorske, NJegoševe i Zmaj Jovine ulice. U pripremi su i radovi na rekonstrukciji Ulice Kej oslobođenja, uključujući tu i uređenje zelenih površina i pešačkih staza na Zemunskom keju. Rekonstruisane će biti i Glavna, Preradovićeva, Kosovska, Beogradska, Petra Zrinjskog i Davidovićeva ulica. U planu je i izgradnja garaže ispod platoa KSC ”Pinki”. U narednom periodu, uz uređenje još nekih fasada, novi materijali koji se koriste u uređenju centra Zemuna učiniće da naša opština zablista novim sjajem”, kaže predsednik GO Zemun Gavrilo Kovačević, uz napomenu da je jedan od najznačajnijih projekata rekonstrukcija kanalizacione mreže dužine 6,6 kilometara u tridesetak ulica Starog jezgra Zemuna.

Ulica Sibinjanin Janka se rekonstruiše u dve faze. U prvoj fazi  je postavljena kocka od Grobljanske ulice do Ulice Despota Đurđa u dužini od 260 metara.  U drugoj fazi, koja je sada u toku, duž Ulice Sibinjanin Janka radnici će postavljati kocku od Ulice Despota Đurđa do Klaoničke ulice.

Rok za završetak radova u Ulici Sibinjanin Janka je 10. avgust, a zatim sledi rekonstrukcija Klaoničke ulice.


nastavljeni radovi rekonsktrukcija ulice sibinjanin janko

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik