Akademija Oxford

Radovi na rekonstrukciji kolovoza, trotoara, kao i na poboljšanju komunalne infrastrukture počev Gardoša i Kalvarije, pa sve do Batajnice teku punom parom.

Radovi na Saobraćajnoj i Komunalnoj Infrastrukturi u Zemunu

Nakon rekonstrukcije vodovodne mreže u Zlatiborskoj ulici i posle postavljanja novih cevi prečnika f 150 mm, u toku su radovi na rekonstrukciji trotoara, kao i završni radovi na asfaltiranju kolovoza celom dužinom ulice.

U okviru obimnih radova u Novogradskoj ulici završene su fekalna i kišna kanalizacija, kao i vodovodna mreža sve do Ulice Inženjera Atanackovića. Trenutno se radi na postavljanju priključaka koji će dovesti vodu do svakog domaćinstva u ovoj ulici. Istovremeno, radnici su angažovani na pripremi kolovoza i trotoara za asfaltiranje duž Novogradske ulice, i to od Ulice Cara Dušana do Dobanovačke ulice, a uporedo teku radovi na uređenju javnih zelenih površina.

U Ulici Sibinjanin Janka, na potezu od Ulice Despota Đurđa do Klaoničke ulice radi se na skidanju stare podloge kolovoza i postavljanju novih ivičnjaka. Predviđeno je da ova ulica bude pokrivena kockom.

U naselju Batajnica, građani koji žive u Ulici Velike međe 23. Nova uskoro će dobiti asfaltirani kolovoz u dužini nešto više od kilometra. Posebno je značajno što se u ovom zemunskom naselju ubrzano odvijaju radovi na postavljanju trase za izgradnju nove saobraćajnice. Ovi radovi predstavljaju produžetak Belegiške ulice u dužini od 2,9 kilometara, koja će se prostirati uz intermodalni terminal i vezaće ovaj deo Batajnice (naselje Šangaj) sa novom Batajničkom petljom.

Član Veća Gradske opštine Zemun Boško Radovanović uverio se na terenu da svi radovi teku po planu.


radovi na putu saobraćajna infrastruktura komunalna infrastruktura

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik