Akademija Oxford

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Prvomajskoj u Zemunu (faza 4), na delu između Hercegovačke i Železničke ulice, od 22. oktobra do 12. novembra doći će do promena u radu pojedinih linija javnog prevoza.

Izmena Režima Rada Javnog Prevoza u Prvomajskoj Ulici u Zemunu

Radovi se izvode u delu Prvomajske u desnoj kolovoznoj traci ka gradu, bez zauzeća raskrsnice Prvomajske, Hercegovačke i Rada Končara.

Tokom ove faze, Prvomajska ulica će u zoni radova biti jednosmerna i to u smeru ka okretnici ”Novi grad”.

Vozila sa linija javnog prevoza 15, 15N i 78 će u smeru ka okretnici  ”Novi grad” saobraćati redovnom trasom, dok će u smeru ka gradu saobraćati: Prvomajskom – Hercegovačkom – Krajiškom – Železničkom – Prvomajskom i dalje redovno.

Vozila sa linije 18 će u smeru ka okretnici ”Bačka” saobraćati redovnom trasom, dok će u smeru ka okretnici ”Medaković 3” saobraćati ulicama: Ugrinovačkom, Gornjogradskom, Prvomajskom i dalje redovnom trasom. Na linijama 45 i 612 vozila će ići u oba smera redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti sva postojeća stajališta, kao i privremeno stajalište ”Gornjogradska 1” za liniju 18 u istoimenoj ulici, oko 50 metara posle raskrsnice sa Ugrinovačkom.

 


zemun opština zemun izmena režima vožnje javni prevoz prvomajska ulica

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik