Akademija Oxford

U okviru akcije „Posadi svoj hlad“ koja je usmerena na ozelenjavanje Srbije, 600 sadnica belog jasena biće posađeno na teritoriji opštine Zvezdara.

Akcija „Posadi svoj hlad” za Zeleniju Zvezdaru

 Do kraja nedelje bogatije zelenilom biće osnovne škole i vrtići na Zvezdari u čija će dvorišta biti posađeno ukupno 300 sadnica dok su preostalih 300 sadnica dobili građani koji su pokazali veliko interesovanje da dodatno ozelene prostor u kome žive.

Doprinos akciji danas je dao i predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić koji je sa saradnicma obišao vrtić „Zvončica” PU Zvezdara i osnovne škole „Desanka Maksimović” i „Pavle Savić” i učestvovao u sadnji.

Jeremić se zahvalio organozatorima akcije, kao i zvezdarskim školama i vrtićima koje su pokazale veliko interesovanje da unaprede ekološku svest dece. On je zahvalio i JKP „Gradsko zelenilo”, koje je jedan od partnera u realizaciji ove akcije, jer je pomoglo da se 300 sadnica posadi u školama i vrtićima i uputilo je zainteresovane kako se ove sadnice sade i održavaju.

Akciju „Posadi svoj hlad” realizuje „Zeleni razvojni centar” uz partnere iz nevladinih organizacija a sve u okviru najveće globalne ekološke inicijative Trilllion trees. Za teritoriju čitave Srbije obezbeđeno je 30.000 sadnica mladog belog jasena.


akcija posadi svoj hlad posadi drvo

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik