Akademija Oxford

Zamenik predsednika Gradske opštine Zemun Žarko Dronjak podelio je 16. septembra tablete zemunskim osnovcima u biblioteci škole ”Lazar Savatić”.

Podela Tableta i Laptopova u Zemunskim Osnovnim Školama

Uz poštovanje svih propisanih mera zaštite od kovida, događaju je prisustvovao i direktor Goran Petrović, koji se u ime kolektiva i đaka zahvalio na besprekornoj saradnji Gradskoj opštini Zemun i Gradu Beogradu.

Tablete marke ”Lenovo” sa karticama sa besplatnim internetom i pristupom digitalnim udžbenicima za 7212 učenika trećeg, četvrtog, petog i šestog razreda koji pohađaju nastavu u 20 zemunskih osnovnih škola obezbedio je Grad Beograd.

Škole su opremljene brzim internetom i tehnikom, i nastavnicima koji su prošli digitalnu obuku uručeno je 665 laptopova za izvođenje nastave, tako da su stvoreni svi preduslovi za nesmetano obrazovanje osnovaca.

Tableti sa obrazovnim aplikacijama dizajnirani su tako da olakšaju obrazovni proces, istovremeno razvijajući digitalnu pismenost već na osnovnoškolskom uzrastu. Izuzetno su korisni u izradi domaćih zadataka, za pripremu prezentacija i rad na školskim projektima i savladavanje gradiva predviđenog nastavnim planom i programom.

 

podela tableta podela laptopova zemunske škola

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik