Akademija Oxford

Predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić i direktor DZ “Dr Simo Milošević“ dr Nenad Bjelica obišli su danas mobilni punkt za vakcinaciju u naselju Rušanj.

Mobilni Punkt za Vakcinaciju u Naselju Rušanj

Naime, mobilni tim Doma zdravlja će nakon Rušnja, do kraja nedelje, obići i ambulante u naseljima Ostružnica i Velika Moštanica, a od naredne nedelje i naselje Umka, gde će se u terminu od 9.00 do 16.00 časova vršiti imunizacija zainteresovanih građana, kako zakazanih tako i onih koji prethodno nisu zakazali vakcinaciju.

„Na ovaj način želeli smo da izađemo u susret našim sugrađanima u naseljima udaljenijim od centra Čukarice i omogućimo im da se vakcinišu u svojim ambulantama bez čekanja“, rekao je prilikom obilaska predsednik Gradske opštine Čukarica i podsetio da opštinski Kol centar pomaže starijim sugrađanima da se prijave za vakcinaciju, kao i da opština izlazi u susret i na imunizaciju svakodnevno odvozi i građane koji zbog zdravstvenih problema nisu u prilici da sami odu na predviđene punktove.

„Drago mi je da je odziv žitelja Rušnja veliki i da su zadovoljni jer mogu da prime vakcinu bez čekanja, u svojoj ambulanti“, rekao je predsednik i zahvalio Domu zdravlja na trudu da omoguće vakcinaciju naših sugrađana i u udaljenijim naseljima Čukarice.

„Do sada je na punktovima na Čukarici vakcinisano preko 25.000 građana, a cilj nam je da odziv bude još veći, te smo se trudili da se naši mobilni timovi približe građanima i izvan centra Čukarice”, rekao je direktor Doma zdravlja i podsetio da je mobilni tim u sredu u Ostružnici, a u četvrtak u Velikoj Moštanici.


rušanj vakcinacija zdravstveni punkt

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik