Akademija Oxford

U ateljeu i galeriji Čubrilo u petak 13. avgusta u 20 časova samostalnu prodajnu izložbu fotografija ”Voda i odrazi” Zemunke Tijane Lubura otvoriće selektor i recenzent Milovan Ulićević

Fotografije Tijane Lubura u Galeriji Čubrilo u Zemunu

U ateljeu i galeriji Čubrilo u petak 13. avgusta u 20 časova samostalnu prodajnu izložbu fotografija ”Voda i odrazi” Zemunke Tijane Lubura otvoriće selektor i recenzent Milovan Ulićević, predsednik Fotografskog kluba Vojvodine.

Posetioci će moći da vide izabranih 28 fotografija koje su nastale u Zemunu, Beogradu, Subotici, na Paliću, u Dohi, Solunu, na Egejskom moru, u Uranopolisu i Zadru u proteklih osam godina.

Izložba u Ateljeu i galeriji Čubrilo pod temom ”Odrazi” predstaviće 16  fotografija u boji koje koriste refleks na različitim površinama kao likovni element, u izboru Milovana Ulićevića.

Drugi deo izložbe ”Voda” predstaviće 12 crno belih izabrnih fotografija sa motivima vodenih površina.

Tijana Lubura je arhitekta i graditelj, a umetničkom fotografijom se bavi od 2003. godine i već se sa svojim radovima pojavila na više od sto grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Dobitnik je više značajnih nagrada i priznanja, a na portalima stok agencija postavljeno je više od 7000 njenih izuzetnih fotografija.

Tijana Lubura je i jedan od osnivača fotografske ”Grupe 32” i koordinator izložbi ”Čuvari trenutaka”.

 

galerija čubrilo fotografije tijana lubura

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik