Akademija Oxford

Vakcinalni punkt Zdravstvene stanice u Malom Mokrom Lugu danas su posetili gradska sekretarka za socijalnu zaštitu...

Vakcinalni Punkt u Malom Mokrom Lugu Posetila Gradska Sekretarka za Socijanu Zaštitu

Vakcinalni punkt Zdravstvene stanice u Malom Mokrom Lugu danas su posetili gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić i direktorka Doma zdravlja Zvezdara dr Dragana Trifunović Balanović i u razgovoru sa sugrađanima i zdravstvenim radnicima su se uverili kako napreduje imunizacija u ruralnim delovima Zvezdare, kao i u kvalitet pruženih usluga.

Nataša Stanisavljević je izjavila da je u Beogradu do sada vakcinisano oko četvrtine punoletnih građana i više od 54% sugrađana starijih od 65 godina.

„Jako je važno da starijoj populaciji vakcine budu lako dostupne, zbog čega pozivam sve građane da se prijave u što većem broju, a Grad Beograd će, u saradnji sa opštinama i domovima zdravlja, obezbediti vakcinalne punktove i svu neophodnu logistiku”-dodala je na kraju.

Vladan Jeremić je istakao da Opština Zvezdara, zajedno sa Gradom i Republikom, ulaže velike napore da se vakciniše, i samim tim zaštiti, što veći broj građana. Zbog toga su otvorena dva punkta za imunizaciju, i to u Malom i Veliko Mokrom Lugu, što je znatno olakšalo građanima proces imunizacije.

On je izrazio zadovoljstvo što je većina građana svesna ozbiljnosti situacije i što se sve veći broj prijavljuje za vakcinaciju, jer to je jedini način da iz ove situacije izađemo kao pobednici.


mali mokri lug zdravstveni punkt mobilni punkt

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik