Akademija Oxford

Leto na Gardošu 2021 - Dečija predstava: Posebna noć

Dečija predstava: Posebna noć

Tradicionalna manifestacija koja je okrenuta deci i omladini realizuje se pod naslovom ''Leto na Keju'' i usmerena je da kroz radionoce, aktivno uključi naše najmlađe sugrađane u upoznavanje kultura, jezika, običaja, kulinarstva zemalja sveta i da šireći duh stvaralaštva upotpune sliku o svojoj zemlji i odrastanju kao građana sveta.

Svi programi su zabavno-edukativnog karaktera, interaktivni su,cilj je da se roditelji I deca ukljucuju u programe.

Program počinje u Subotu 03.jula u 18.30h i trajaće puna  2 meseca (jul i avgust) održava se dva puta nedeljno (petak i subota) u vremenskom intervalu od 18.30 do 20.30 časova, u trajanju koje zavisi od trajanja programa utvrđenog za svaki dan, najmanje u  trajanju jednog profesionalnog programa, a  najdužeg u celokupnom vremenskom intervalu.
   
Program obuhvata sadržaje iz oblasti kulture, dečije pozorišne predstave,muzičke animacije, likovne radionice,radionice crtanja po licu, animacije, mađioničare, klovnove ,muzičke animatore plesne večeri, učitelja plesa za decu itd. Održava se na letnjoj pozornici šetališta Kej u Zemunu.

Leto na Keju održava se u organizaciji Turističko-kulturnog centra Zemun i pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun.

Nedeljom i ponedeljkom su sadržaji za najmlađe, a petkom i subotom su predstave i koncerti.

Ukupno 36 sadržaja biće prikazana na ovogodišnjoj, jubilernoj dvadesetoj godini po redu manifestaciji, koja traje do 31. avgusta.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima ''Tiketlajna'' i na biletarnici Letnje scene Gardoš sat vremena pre početka predstave.

Za dečije predstave ulaznice plaćaju samo pratioci.

Za više informacija:
Turističko – kulturni centar Zemun
011/74-55-297
Kosovska 9, 11080 Zemun


dečija predstava leto na gardošu posebna noć

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik