Akademija Oxford

Retki su ovakvi dani, kada me stisne sa svih strana i kada bih najradije da prođe dan, da svane novo jutro.

Dođi na Zagrljaj

Skupi se tako na duši, pa bude teška zbog nekog tereta, ni sama ne znam kog, a svaki uzdah čini je još težom. I dođe mi tako da se isplačem, da vrištim na sav glas. A ćutim.

Ne, nemoj da te zovem. Dođi. Kad osetiš tugu u mom glasu koji te laže da je sve u redu. Dođi, iako znaš da bih najradije dušu isplakala od sve muke i teških dana koji su se skupili. Samo nemoj da me pustiš da ti kažem da je sve u redu i da osmehom prikrijem tešku tišinu koja me pritska.

Moje tišine vrište najglasnije. Glas me izdaje, a osmeh se trudi da ga prikrije. Saučesnik u zločinu. Dođi na zagrljaj. Pruži mi ruku kad ti kažem da mogu sama, jer ne, ne mogu. Želim da ti i tada, ćutanjem, pokažem beskrajnu ljubav.

Dođi da ćutimo zajedno, da u tišini razumemo jedno drugo. Jer znam da ćeš moju tišinu razumeti bolje nego bilo ko i zato, ne, ne želim da ti pričam. Samo želim da budeš tu. Izmami mi osmeh na lice jednim pogledom, pusti da moji demoni večeras plešu u tvom mraku. Upaliće svetlo kada ples u tami bude ispraćen poslednjim nečujnim razgovorom naših duša.

Dođi na zagrljaj. Jedan zagrljaj će rešiti sve.


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik