Akademija Oxford

Uskoro: Međunarodni sajam vrata, prozora i opreme za građevinsku stolariju WindoShow Balkan 2024

Međunarodni sajam vrata, prozora i opreme

Građevinska industrija u našem regionu dobila je još jedno značajno mesto okupljanja, promocije i razmene vrhunskih rešenja iz domena vrata, prozora i pripadajuće opreme. Međunarodni sajam vrata, prozora i opreme za građevinsku stolariju, WindoShow Balkan 2024, uskoro će se održati u Beogradu, predstavljajući platformu za proizvođače, stručnjake i posetioce iz regiona i šire.


Manifestacija se po drugi put održava na Beogradskom sajmu i tom prilikom će okupiti vodeće proizvođače vrata, prozora, stakla, alata i tehnologija za proizvodnju PVC i AL građevinske stolarije. Predstavnici industrije iz Turske, kao i iz drugih zemalja regiona, predstaviće najnovije trendove, tehnologije i inovacije u ovoj oblasti.

Prošlogodišnji WindoShow Balkan privukao je veliku pažnju kako domaćih, tako i međunarodnih posetilaca, potvrđujući svoj status kao vodeća manifestacija u oblasti građevinske stolarije. Svojim fokusom na visokokvalitetne tehnologije i opremu za proizvodnju PVC i AL vrata i prozora, sajam je postao nezaobilazna tačka za sve koji žele da budu u koraku s najnovijim dostignućima u industriji.


WindoShow Balkan 2024 će okupiti širok spektar izlagača, uključujući kompanije za izradu prozorskih profila, proizvođače mehanizama za prozore, kao i kompanije za obradu profila i proizvodnju mašina i pripadajuće opreme. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim proizvodima, tehnologijama i trendovima u industriji drvenih, PVC i ALU prozora i vrata, kao i da ostvare korisne poslovne kontakte i razmene iskustva.


WindoShow Balkan 2024 će se održati na Beogradskom sajmu od 22. do 25. aprila 2024. godine, istovremeno sa Međunarodnim sajmom građevine SEEBBE, pružajući posetiocima jedinstvenu priliku da istraže oba događaja u isto vreme. Organizatori, International Trade Fair doo iz Beograda i Tuyap Fair iz Istanbula, obećavaju još bogatiji sadržaj i spektakularno iskustvo za sve posetioce.


Ne propustite priliku da budete deo WindoShow Balkan 2024 i budete u toku sa najnovijim trendovima i inovacijama u industriji građevinske stolarije. Za više informacija o načinu učešća/izlaganju i ulaznicama, posetite sajt itf.rs i budite deo ovog izuzetnog događaja koji će oblikovati budućnost građevinske stolarije u našem regionu.


WindoShow Balkan 2024 Međunarodni sajam vrata Međunarodni sajam prozora Međunarodni sajam građevinske opreme

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik