Akademija Oxford

„ČUKA FEST“ U KC „ČUKARICA“ OD 21. DO 27. DECEMBRA

Čuka Fest

Muzički festival „Čuka fest“, u organizaciji Udruženja „DŽet klok“, biće održan u Kulturnom centru „Čukarica“ od 21. do 27. decembra.
Ove godine organizatori festivala su, zbog epidemiološke situacije izazvane virusom Kovid 19, pored koncerata, akcenat stavili i na muzičke radionice koje su besplatne za decu i mlade.

Na programu su četiri koncerta:
26. decembra u 15 časova, na programu je Koncert učenika muzičkih škola, a u 16 časova, DŽez Koncert Aleksandra Jovanovića Šljuke, solo klavir, autorske kompozicije i improvizacije.
27. decembra u 15 časova, na programu festivala je Poetski teatar „Najveće ljubavi“, u kome nastupaju Nenad Utješinović, recitator i Miloš Savić, gitarska pratnja, a od 16 časova Koncert klasične gitare, nastupa Zoran Anić.

Ulaz je slobodan za sve koncerte!

Oni koji žele da prisustvuju pomenutim muzičkim događajima, zbog ograničenog broja, moraju se za karte prijaviti na imejl adresu: mmradionica@gmail.com.

Ko želi da nešto više nauči o klaviru, gitari, solo pevanju može da dođe na besplatne muzičke radionice koje su pripremili organizatori festivala. Na programu su:
21. i 25.12. od 10 časova – „Radionica klavira za početnike“ koju vodi Mirijana Radosavljević
22. i 24.12. od 11 časova – Radionica akustične gitare za početnike, koju vodi Tomislav Nedeljković
23.12. od 10 časova – Radionica pevanja, tehnika i primena u svim žanrovima, koju vodi Marijana Radosavljević, operska umetnica
26.12. od 13 časova – DŽez radionica za klavir, koju vodi Aleksandar Jovanović Šljuka, džez pijanista
27.12. od 13 časova – Radionica električne gitare, koju vodi Radivoje Bojanovski.

Zainteresovani se mogu prijaviti na imejl: mmradionica@gmail.com, ili na broj telefona: 011/3552 678.

Kao i svake godine, i ove godine festival ima humanitarni karakter, pozivamo sve koji budu dolazili na ove događaje da donesu garderobu za decu iz Svratišta.


opština čukarica čukarica čika fest kluturni centar

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik