Akademija Oxford

Akcija Udruženja studenata sa hendikepom za prikupljanje novogodišnjih paketića

Akcija Prikupljanja Novogodišnjih Paketića

Kancelarija za pomoć osobama sa invaliditetom GO Zvezdara tokom proteklih godina uspešno sarađuje sa Udruženjem studenata sa hendikepom.

Uoči predstojećih praznika, Udruženje studenata sa hendikepom učestvuje u humanitarnoj akciji prikupljanja paketića koju organuzuje Studentski parlament Univerziteta u Beogradu i SKONUS- Studentska konferencija univerziteta Srbije.

U akciji se prikupljaju slatkiši, slaniši, igračke, školski pribor, higijenska sredstva, odeća…od kojih će studenti i studentkinje praviti paketiće koji će biti podeljeni deci iz domova i svratišta u Beogradu, a deo paketića će predstavnici SKONUS-a odneti i na Kosovo i Metohiju.

Zainteresovani građani, udruženja i organizacije proizvode za pakete mogu do 24.12.2020. doneti u prostorije Udruženja studenata sa hendikepom, Dimitrija Tucovića 49, svakog radnog dana od 15 do 19 sati.

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 011/3910106 ili mogu da kontaktiraju Katarinu Kel, koordinatorku za odnose sa javnošću Udruženja studenata sa hendikepom na broj mobilnog telefona 069 730-757.

Sve što se prikupi biće odneto na Fakultet političkih nauka do petka, 25.decembra gde će se praviti paketići koji će biti distribuirani.

 


akcija zvezdara prikupljanje novogodišnjih paketića udruženje studenata sa hendikepom

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik