Akademija Oxford

Koliko puta je omiljeni film ili tv program prekinula reklama sa preparatima za idealno blistavu kožu i kosu, koja Vas je odmah naterala da se zamislite – da li ovo stvarno deluje?

Lepota i Nega Kože – Realnost i Mogućnosti


Koliko puta je omiljeni film ili tv program prekinula reklama sa preparatima za idealno blistavu kožu i kosu, koja Vas je odmah naterala da se zamislite – da li ovo stvarno deluje? Ne, neću Vam reći da sam i sama milion puta probala neki proizvod jer sam bila povučena jako dobrim marketingom i kupila proizvod koji ne samo da mi nije pomogao, već sam i bukvalno bacila novac na isti. I kako bih sebe kaznila, počela sam da istražujem mogućnosti koje bi mi obezbedile blistav ten i savršenu kožu svaki dan. Naravno, uz malo investicija jer ipak, realnost nas koji želimo da investiramo u svoj izgled je ograničena budžetom.

Moja istraživanja su krenula od prirodnih preparata koje mogu napraviti sama kod kuće. I tako sam otkrila da nausnice mogu depilirati kombinacijom projinog brašna i mleka (2 kašičice projinog brašna i 1 kašičica mleka, pomešati i namazati nausnice da odstoje 15ak minuta a zatim isprati – postupak ponoviti nekoliko puta), a da pivo kome je prošao rok trajanja mogu iskoristiti za piling stopala.

Međutim, veći problem je nastao tokom onih dana – jednom mesečno, kada lice bukne zbog hormona i izgledam kao pubertetlija sa sve bubuljicom koja je iskočila na sred čela. I verujem da se mnoge od nas suočavaju sa istim problemom. Ovde je već trebalo napraviti neki poduhvat koji će zahtevati manju investiciju, ali koja će imati rezultata. Otkrila sam proizvode od aloe vere koju su mi preporučili ljubitelji aloje. Bubuljica bukvalno nestane preko noći, a koža je glatka i sjajna.

Da ne bi bilo da sam samo hirovito bacila novac kao u priči na početku, detaljno sam istražila šta sve ti proizvodi od aloje mogu. I uverila sam se da mogu. Komentari ljudi koji proizvode od aloje koriste su bili fantastični (ima i onih koji nisu zadovoljni, naravno), a meni je to samo bio vetar u leđa da probam nešto novo i pomognem svom licu da i tokom onih dana imam savršeno blistavu kožu kojoj nije potrebna šminka i koju neće „krasiti“ rog na sred čela. Aloe vera je jedna od onih nekoliko čudesnih biljaka koje su poznate po svojim antimikrobnim, antibakterijskim i anti-gljivičnim svojstvima.  Aloe vera pomaže hidrataciji kože i daje joj prirodan sjaj. Biljka aloe vere ima sposobnost da čuva značajne količine vode. Zbog toga biljka ima sposobnost da hidrira i vlaži kožu, čineći je savršenom za ljude sa suvom i perutavom kožom, a takođe pomaže u povećanju sadržaja vode u koži.

Sa jednog proizvoda, prešla sam na drugi i gotovo da sam na potpuno prirodan način i uz minimalno potrošenih sredstava odabrala one proizvode koji će pružati hranljive sastojke svaki dan, i činiti moju kožu blistavom i čistom. Upravo iz tog razloga, ja sam postala ljubitelj aloje, prateći sopstvene mogućnosti i realnost u kojoj živimo, stvaram sopstveni ideal nege koji se zasniva na minimalno uloženim sredstvima a maksimalnim efektima proizvoda za negu koju koristim.

https://www.instagram.com/ljubitelji_aloje/


aloja vera aloja vera gel aloja vera preparadi lekovita aloja vera aloja vera proizvodi ljubitelji aloje lepota i nega kože realnost mogućnost

Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik