Akademija Oxford

Dušica Marković Žigić pr, Specijalistička psihijatrijska ordinacija, kao privatna specijalistička psihijatrijska, psihoterapijska i seksološka ordinacija, počinje sa radom nakon dobijanja svih neophodnih dozvola od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Psihijatrijska  ordinacija Dušica Seksolog Beograd
Firma je verifikovanaFirma je sa nama 6 godinaFirma je sa nama 6 godinaFirma je sa nama 6 godinaFirma je sa nama 6 godinaFirma je sa nama 6 godinaFirma je sa nama 6 godina

Ordinaciju je osnovala, i vodi je dr sci. med. Dušica Marković Žigić, specijalista psihijatrije, psihoterapeut, seksolog, član Beogradskog tima za rodnu disforiju i promenu pola i stručni konsultant i naučni saradnik na Medicinskom fakultetu u Beogradu, čija je uža oblast seksologija i žensko zdravlje.

Blizu tri decenije stručnog, naučno-istraživačkog i akademskog rada integrisanog u znanje i iskustvo iz raznih oblasti medicine garancija su kvaliteta usluga koje vas sada čekaju na novoj adresi, u mirnoj ulici šireg centra grada, zaklonjenoj od očiju slučajnih prolaznika. Uz punu tajnost, poverljivost, sveobuhvatni, a opet jedinstveni pristup svakoj osobi, poštovanje individualnih potreba i odluka o načinu pružanja pomoći, dr Dušica će ponovo sa vama razrešavati životne krize, dileme, seksualne i probleme roda, lečiti neuroze i ozbiljnija psihijatrijska stanja.


Psihijatrijska  ordinacija Dušica Seksolog Beograd

Adresa:
Radoja Domanovića 1
11050 Zvezdara

Kontakt E-mail

Radno vreme:
Pon13:00 - 20:00
Uto13:00 - 20:00
Sre13:00 - 20:00
Čet13:00 - 20:00
Pet23:00 - 16:00
SubNe radimo
NedNe radimo
PraznikomNe radimo
Trenutno ne radimo

Pogledajte web sajt

Kako doći?
5, 6, 7, 14, 28, 40, 77, 79
GPS koordinate:
Lat: 44.797513
Lng: 20.496516

Pohvalite firmu (2) Bio/Bila sam ovde (8) Prijavi grešku Pošalji poruku Odštampaj stranicu


psihologija psihologija ljubav seksolog seksolog beograd žena seksolog psiholog psihoza psihosomatika dečji i adolescentni psihijatar psihoterapeut psihogerijatar

Komentari (0)

Ostavite komentar

Pošaljite nam izjavu o grešci

Pošaljite poruku