Akademija Oxford

Marija poseduje strukovnu specijalizaciju za nutricioniste dijetetičare iz oblasti Javnog zdravlja, kao nastavak osnovnih studija nutricionizma i dijetetike. Pored toga je sertifikovani nutricionista sportske ishrane i suplementacije. Učenje o pravilnoj ishrani kod različitih stanja organizma, očuvanje zdravlja putem adekvatnog odabira, kombinovanja i pripreme namirnica, nutricionista dijetetičar Marija Prčić prenosi svojim pacijentima. Osnovni alat u radu je edukacija i reedukacija putem menjanja stečenih navika i usvajanja novih. Očekujte sasvim individualan, profesionalan pristup nutricionsite dijetetičara. Pacijent otkriva potpuno poseban odnos prema hrani, ishrani I sebi. Zakažite termin i napravite iskorak ka boljem stilu života.

Nutricionista Marija Prčić Beograd
Firma je verifikovanaFirma je sa nama 6 godinaFirma je sa nama 6 godinaFirma je sa nama 6 godinaFirma je sa nama 6 godinaFirma je sa nama 6 godinaFirma je sa nama 6 godina

Marija je rođena u Kragujevcu gde je završila osnovno obrazovanje. Potom se seli u Beograd, gde dobija srednjoškolsko, bazično obrazovanje iz oblasti medicinskih nauka, kao fizioterapeutski tehničar. Još tada potvrđuje svoju posvećenost u radu sa ljudima kojima je nega i pomoć potrebna. Kako bi unapredila svoje znanje i zadržala se u oblasti medicinskih nauka, upisuje 2010. godine Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija u Beogradu, smer strukovni nutricionista dijetetičar. Postaje jedan od malobrojnih stipendista grada Beograda. Još tokom studija pokazuje posebno interesovanje za oblast Dijetitiku, odnosno ishranu bolesne populacije i izdvaja se svojim znanjem kao jedan od najboljih studenata na katedri, sa prosečnom ocenom preko 9. Diplomira u roku sa prosečnom ocenom 10 na temu „Planiranje i organizacija kolektivne ishrane dece školskog uzrasta“, sa posebnim osvrtom na ishranu dece sa oštećenjem vida. Jedan deo pripravničkog staža obavlja u jednom od tada najboljih savetovališta za ishranu doma zdravlja „Stari grad“ u Beogradu. Potom, sledeća tri meseca staža obavlja u Gradskom zavodu za javno zdravlje u Beogradu, gde nakon inspiracije kolega upisuje strukovnu specijalizaciju za nutricioniste iz oblasti Javnog zdravlja. Negde uporedo sa specijalizacijom upisuje dvogodišnji kurs sportske ishrane i suplementacije, pri Udruženju za medicinu sporta Srbije. Radno iskustvo stiče odmah nakon obrazovanje u radu sa kako zdravom tako i bolesnom populacijom u privatnoj praksi u Beogradu i Kragujevcu, sve do danas.


nutricionista nutricionista beograd marija prčić nutricionista online dijatetičar beograd

Komentari (0)

Ostavite komentar

Pošaljite nam izjavu o grešci

Pošaljite poruku