Akademija Oxford

Poliklinika Gracia medika je zdravstvena ustanova koja pacijentima nudi širok dijapazon pregleda, intervencija i konsultacija lekara svih specijalnosti, kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznatih lekara i renomiranih beogratskih bolnica.

Gracia Medika Poliklinika Beograd
Firma je verifikovanaFirma je sa nama 6 godinaFirma je sa nama 6 godinaFirma je sa nama 6 godinaFirma je sa nama 6 godinaFirma je sa nama 6 godinaFirma je sa nama 6 godina

Posebno smo ponosni na činjenicu da je svim doktorima i medicinskom kadru etika prvo načelo rada, kako u pristupu pacijentima tako u svim fazama terapije.

  Zaposleni u poliklinici Gracia medika se angažuju i na zdrastveno-vaspitnom radu, na popularizaciji zdravih načina života, na prevenciji bolesti i na ostranjivanju faktora rizika.

  Uz primenu najsavremenije tehnologije i najviših međunarodnih standarda nudimo:

- kompletnu zdrastvenu zaštitu i prevenciju - rano otkrivanje bolesti

- specijalnu preventivnu zaštitu za grupacije stanovništva izloženog povećanom riziku oboljevanja u skadu sa posebnim programom preventive.

  Oprema u našoj Poliklinici je svasertifikovana, inovativna i prilagođena naporima naših lekara da najbolji, najsigurniji i najprecizniji način utvrde dijagnozu i obezbede proces lečenja. Abijent je moderno dizajniran i uz izuzetno ljubazno osobnje stvara prijatnu atmosveru i uliva poverenje a odlična lokacija naše zdrastvene ustanove ( u samom centru Beograda, nadomak Glavne železničke stanice i međunarodne Autobuske stanice ) obezbeđuje laku dostupnost.

  Svi zaposleni u našoj ustanovi, registrovanoj za primarnu zdrastvenu zaštitu , rade u skladu sa Zakonom o zdrastvenoj zaštiti Republike Srbije, isključivo sa odraslom populacijom (pacijenti stariji od 18 godina).

Sigurni da uvek možemo da izađemo u susret svim Vašim medicinskim potrebama, očekujemo da nam se obratite.

Vaša, Gracia Medika


Gracia Medika Poliklinika Beograd

Adresa:
Koče Popovića 7
11000 Savski venac

Kontakt E-mail

Radno vreme:
Pon8:00 - 21:00
Uto8:00 - 21:00
Sre8:00 - 21:00
Čet8:00 - 21:00
Pet8:00 - 21:00
Sub9:00 - 15:00
NedNe radimo
PraznikomNe radimo
Trenutno ne radimo

Pogledajte web sajt

Kako doći?
2, 7, 9, 11, 13, 78, 83, E1
GPS koordinate:
Lat: 44.81276
Lng: 20.45434

Pohvalite firmu (2) Bio/Bila sam ovde (2) Prijavi grešku Pošalji poruku Odštampaj stranicu


prp tretman ginekološki pregledi ginekološke intervencije hirurški pregledi hirurške intervencije minimalno invazivna hirurgija fizijatrijski pregledi fizikalna terapija ultrazvučna dijagnostika estetska medicina kućne posete lekara SPM tretman operacija grudi operacija hemoroida labioplastika himenoplastika

Komentari (0)

Ostavite komentar

Pošaljite nam izjavu o grešci

Pošaljite poruku