Akademija Oxford

Masaža predstavlja jedinstveno iskustvo koje pomaže organizmu da se oslobodi stresa i napetosti. Dugo sedenje, bol u vratu i ramenima, nepravilno držanje tela samo su neki od problema koji dovode do pojave spazma i otežavanja normalnog funkcionisanja.

Di Milano Massage - Masaža Veliki Mokri Lug Zvezdara
Firma je verifikovanaFirma je sa nama 3 godineFirma je sa nama 3 godineFirma je sa nama 3 godine

Masaža predstavlja jedinstveno iskustvo koje pomaže organizmu da se oslobodi stresa i napetosti. Dugo sedenje, bol u vratu i ramenima, nepravilno držanje tela samo su neki od problema koji dovode do pojave spazma i otežavanja normalnog funkcionisanja. Ipak, masaža nije samo otklanjanje problema, masaža je proces u kome se primenom specifičnih tehnika, opuštaju mišići i otklanja napetost iz organizma.


Masaža prilagođena potrebi klijenta


Di Milano massage u svom pristupu klijentima nastoji da razume njihove potrebe i probleme, i u skladu sa tim primeni individualne tehnike masaže. Antistres masaža (relax masaža), sportska masaža, terapeutska masaža kao i kombinacija kiropraktike i osteopatije omogućava trenutno otklanjanje bola i napetosti u najkritičnijim tačkama – vratu, ramenima, leđima. U ponudi Di Milano massage Beograd su parcijalne masaže i masaže celog tela. Za dame, posebno se ističe efikasnost anticelulit masaže koja omogućava da imate savršene noge tokom čitave godine.


Di Milano massage masaže izvodi na dve lokacije:


Potočka 8, Veliki Mokri Lug, Beograd;

i

Bulevar Revolucije 9a, Kaluđerica, Beograd.


Masaža na Vašoj adresi


Individualan pristup i povoljne cene masaže omogućile su i uslugu dolaska na kućnu adresu na teritoriji Beograda.

Zakažite termin za masažu još danas!

 

Instargam stranica


Di Milano Massage - Masaža Veliki Mokri Lug Zvezdara

Adresa:
Potočka 8, Veliki Mokri Lug
11050 Zvezdara

Pogledajte web sajt

Kako doći?
Bus: 38, 312
GPS koordinate:
Lat: 44.7612720545
Lng: 20.5234921771

Pohvalite firmu (3) Bio/Bila sam ovde (4) Prijavi grešku Odštampaj stranicu


relax masaža antistres masaža sportska masaža parcijalna relax masaža terapeutska masaža kiropraktika Zvezdara anticelulit masaža hidžama masaža Zvezdara masaža Veliki Mokri Lug masaža Kaluđerica masaža na adresi

Komentari (0)

Ostavite komentar

Pošaljite nam izjavu o grešci

Pošaljite poruku